Jan 26, 2021, 1:53 PM

До бяло 

  Poetry » Love
238 0 0

До бяло
 

Изпя ли и последната си болка
от предателство, когато си обичал?
Подреди ли за последно този спомен
и, като спомен само го обичай!?

 

Замълчаха ли думите горчиви,
който късаха на дребно от душата,
успя ли пак да се издигнеш
от обичта си, обичала на сляпо!?

 

Успя ли да издигнеш стълба
от тежката безсънна яма? 
Копаеха вярата ти със лъжи,
а любовта ти продължи да вярва.

 

Успя ли да извървиш и този път
и от болката да излезеш цяла?
Успя! Останаха безпаметни
чувствата  изтрити от спомена – до бяло!

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??