Apr 28, 2010, 2:29 PM

До другата страна на луната 

  Poetry » Other
604 0 1
До другата страна на Луната

До другата страна на Луната
пътувам често в сънища прекрасни.
Какво блаженство... полет – съвършенство,
през време и пространство без предели,
към другата страна на Луната.

Съблякла дрехите от страхове и страсти,
събула тежкото привличане на суетата,
на път поемам: „звездно направление”,
наметната с космично настроение,
към другата страна на Луната.

Ела със мен, не гледай с недоверие...
Нали със тебе търсим свободата!
а тя е в нас – в сърцето и в душата,
когато сме на път през необята,
към другата страна на Луната...

2000 г.

© Христина Мандаджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??