Jan 3, 2017, 5:42 PM

До слабост 

  Poetry » Love
635 0 0

Силна е.

Самотата превърна в свобода.

Сбъдна мечтите си и полетя.

Силна е.

Непознатото не я плаши -

впечатлява я.

От фалшивото бяга,

истинското защитава.

Силна е.

Сред своите стремежи и

фантастични светове,

не забравя приятели,

носи ги в сърце.

 

Защото е силна,

не позволява

на някого да я опознае,

от нея да я спасява.

Силна е, но до слабост

дели я само онази радост -

споделена, добра, чувствена -

да бъде обичана и да бъде негова...

© Мария-Магдалена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??