May 31, 2007, 11:59 AM

До тук 

  Poetry
509 0 6

До тука беше нашата любов!

До ъгъла, на който ти ме срещна.

Подаде ми ръка в живота нов.

Поех я, без дори да питам.


Поех я аз и без да се замисля

дали това, което имам, е любов,

без да имам време да помисля,

на пръста ми постави пръстен нов!


До тука беше нашата любов!

От тук започва нашата раздяла!

Ти имаш вече нов живот,

а аз без стария не мога!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??