May 22, 2011, 11:19 AM

Добре дошъл 

  Poetry » Love
608 0 0

Добре дошъл

 

Добре дошъл на гости в моята душа,

поседни и настани се там удобно,

въпроси не задавай, ще ти говори

 тя сама

на чаша вино колко често е било злокобно.

 

Като чудесен домакин ще ти предложи

престой уютен и приятелски съвети,

ще те нахрани, ще те стопли и ще се наложи

при нея да останеш като скитник клети.

 

 

Не тръгвай, няма тя да те изпрати,

единствен гост допусна тебе в дома си,

остани и погостувай, там Господ те изпрати.

Добре дошъл на гости във дома си.

 

 

Анелия Дойчева  17.07.2010

 

 

© Анелия Дойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??