Nov 8, 2015, 7:31 PM

Добре дошъл 

  Poetry
483 0 0

 Сърцето ти, отново срещу моето, 

в прегръдка. 

Понасяме се пияни, търсещи близостта на един друг.

Потъваме в момента.

 

Къде ли ще ни отведе новото начало.

Ще се сближим и свържем повече 

може би това...

Пияни от щастие, 

защото ти разбра, че ценната частица

съм аз сега. 

Различната и се върна.

 

Задръж ме, не ме губи,

почувствай това, което ти давам, 

ласката и любовта ми!

След допира ù не можеш да си същия, 

защото точно тя те промени. 

 

И любовта,

това е Тя сега, 

това нещо между нас, 

то ни свързва. 

Дълбока връзка

има помежду ни,

дори да не разбираме реално това. 

 

Всяко нещо 

идва си и отива,

но спомените ще си останат 

просто там, за да ни напомнят 

за любовта.


Добре дошъл сега! 

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??