Feb 24, 2009, 11:23 PM

Добро утро, Любов! 

  Poetry
1273 0 8
 

Добро утро, Любов,
под крилете си нося само сърце,
да запомни
този миг,
в който небето
за летенето е отворено.

Добър ден, Любов,
по усмивката
не личи ли,
че тъй съм хубава?
Само тя да остане -
стига ми
за останалото пътуване.

Добър вечер, Любов,
знам, че могат
да са нежни звездите,
да оставят
лунен белег от устни
в съня ти
и да шепнат :
- Да е лека нощта ти!

© Ели Деянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??