ДОБРУДЖАНСКИ ХЛЯБ
Посветено на "Добруджански хляб " АД,
град Добрич
Залък хляб - всеки иска да вкуси,
грижливо приготвен от сръчни ръце.
Не самун от брашно - Добруджанска магия,
сътворена с богата душа и сърце.
Който опита от златното чудо,
се зарежда със сила, с любов...
За чудния хляб започва да пита,
да вкуси от него е на всичко готов.
На завода портала - широко отворен,
политат камиони в посоки безчет.
Да достигнат всеки град на България
и да вкуси всеки хляб като мед.
С Добруджанска рецепта - магия,
този хляб, сътворен със душа,
домовете в България минал,
към Европа потегля сега.
Да се знае, че в Добруджа златна
този хляб се със обич пече.
Поколения с него израстват,
уж е хляб, а пък носи сърце!
© Иван Иванов All rights reserved.