May 13, 2016, 11:23 PM

Добър и честен 

  Poetry
648 0 0

Отпих. От силата на смях.
От повика на детската ми грешност.
От болката на чудния ми свят.
Останала във пръстите човешки.

 

И стих. Изрони се от тях.
С огъня на чистата ми нежност.
Но как си ме боли, ах, как.
Какъвто съм добър и честен!
 

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??