Нека ти я поднеса и тя да изглежда изумително.
Нека се разхожда бляскава и неотразима.
Нека бъде изпита от погледа ти и погълната от сетивата ти.
Нека се доближи до теб и да те докосне.
Нека си проправи път през вените ти
и остане дълбоко в най-тъмната част на душата ти.
Нека бъде твоя под моя власт.
Нека бъде тя.
Болката.
* * *
© Карина Костадинова All rights reserved.
едит : Арихо,в оргнала последните два реда - това ми е заглавието : )) Сметнах го за прекалено дълго и го плеснах отдолу.. : )