Oct 15, 2013, 10:46 PM

Докато 

  Poetry » Love
668 0 9

 

 

докато ме гледа
в очите му се топи шоколад
който после мечтае
да попие с език
от разтворените ми устни

 

докато ме гледа
веждите му танцуват валс
а той стоически се опитва
да изглежда невъзмутим
но когато му се усмихна
коленете му омекват
и се налага столът да го държи

 

докато ме гледа
в стомаха му трепти тълпа
от възбудени и щури пеперуди
и се разнасят
по цялото му тяло
кратки къси съединения
които палят
мънички искри под миглите му
и го превръщат в пламък

 

докато ме гледа
си представям как ме сънува
и как се вълнува съзнанието му
и всеки атом изправен
е готов да ме завоюва
ръцете му издават нервност
не откъсва поглед

 

няма да го мъча
много
просто
само докато ме гледа
усещам как полека
нещо в мен се влюбва
и ставам друга

 

 

© Пепър Формаджи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??