Apr 3, 2009, 8:15 AM

Докато аз поправях канапето 

  Poetry » Other
486 0 8

 

 

Докато аз поправях канапето,

тя ми държеше чашката с кафето.

И поднасяше към мойте устни -

чашката веднъж, дваж - свойте устни!

 

В много кафета съм бил -

но такова кафе не съм пил!

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??