Усетих те!
Докосна ме в мига,
когато много силно се надявах,
че мога над страха до полетя
и болката най-сетне да оставя!
Докосна надълбоко същността,
която се опитвах да прикрия!
А старата вмирисана вода
от мене се изля като стихия...
Освободих закътани места
от напора на старата обида...
Под твоята обичаща ръка
усетих, че тъгата си отива!
Докосна ме!
И ето -
полетях!
От Твоя Дух ми даде
да отпия!
© Руми Бакърджиева All rights reserved.