Feb 8, 2022, 12:24 PM

Докоснах те 

  Poetry » Love
557 0 0

    

       Докоснах те

 

Докоснах те с безплътни устни

и нарисувах върху теб цветя,

нощта остави ни безмълвни

и сякаш всичко беше на шега.

 

Навярно аз халюцинирам,

ще ме напусне този сън красив.

Защо така е, не разбирам,

а ти оставаш тъжен, мълчалив.

 

Сърцето ми във мрака спира,

а иска много да те задържи

и верни думи не намира,

не може чувствата да съхрани.

 

Нощта чертае път безкраен

и виждам те на края на света,

и образът ти е нетраен,

очаквам дълъг ден без любовта.

            Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??