Oct 14, 2022, 6:40 PM

Докоснете ме 

  Poetry
372 1 1

ДОКОСНЕТЕ МЕ

Поплачете на рамото старо
моя радост и моя тъга.
Всичко беше и всичко изтля,
моя радост и моя мечта.

Отключете, ех отключете 
моя път и моя късмет.
Донесете, ех донесете
мойта пролет, моя завет.

Засвирете, ех засвирете
мои сребърни скъсани струни.
Докоснете, ех докоснете
мойта радост с влюбени без думи.
 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??