Jun 17, 2009, 10:24 PM

Докосвам съня ти... 

  Poetry » Love
1244 0 50

 

 

 

 

                   Стъпките ти 
                   незабравени,
                   прошумяли кротко 
                   край мене,
                   притихват 
                   в нежния сън на тревите...
                   бели кладенци
                   за бели сълзи стаени...

                   от тъжните очи
                   на кошута
                   по дланта на нощта
                   притичала,
                   плахо, смирено
                   съня ти докоснала
                   и с болката  си
                   тихо отминала...

                   а след нея 
                   светликът
                   в роса превръща
                   сълзи непрежалени,
                   по пътеката
                   метличина е нацъфтяла...
                   очите ми
                   след теб изплакани...

 

           http://www.youtube.com/watch?v=0h4je0jGzI4

 

                   МУЗИКА>>> ENYA  

 

 

© Магдалена Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??