Feb 24, 2019, 12:03 PM

Докосване 

  Poetry » Love
313 0 3

Докосване

Да пътуваш далеч сред снежните преспи
и морен да гледаш залеза на слънцето
Да завърнеш озарен от лунните лъчи,
за да впиеш поглед в любимите очи.

Да гледаш как някой те изпраща
и тръпне от прощалната ти ласка.
Една мечта към нежност да пътува
и две сърца за обич да тъгуват.

Да пътуваш и да се завръщаш,
и в тиха нощ със пръсти да докосваш
красивото лице на младостта....
И нека да те бъркат с лудостта.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??