Mar 22, 2009, 10:08 AM

Докосване 

  Poetry » Love
959 0 11


Докосването ти е тъй копнежно,

пронизваш ме с невидими стрели,

потъвам във очите твои - бездни,

повличащи ме като със магнит.


Целувките ти тъй вълшебни са,

разпалват устните ти в мен пожар,

нестихващ огън - страст метежна,

отпивам сладостният им нектар.


Ръцете ти са моят нежен пристан,

сред тях намирам мека топлина,

усещам те - сърцето ми те вижда,

със теб се чувствам истинска жена.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??