Nov 4, 2008, 5:16 PM

Домът ми...домът ти... 

  Poetry
870 0 31

Домът ми-                                                   Домът ти-

като душата ми.                                        като душата ти.

НЕмой                                                          Старомоден

и толкова шарен.                                      и толкова топъл. 

До него                                                        Крайна точка 

не водят                                                      на всички 

много пътеки.                                            пътеки.

Само                                                             /само че, 

странници спират-                                   самотата

забравени...                                                е в ъгъла.../ 

 

                                         Ти-

                                         недоскитал си.

                                         /все търсиш

                                         горещото.../

                                         Аз-

                                         лозе през зимата...

                                         /със спомен

                                         за лято.../

                                         А как сме се

                                         срещнали?

 

 

 

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??