Oct 11, 2020, 7:41 PM

Дори да мислиш, че е невъзможно 

  Poetry
433 8 14

Погледна ли на гълъба очите?

Направиш ли го, в тях ще видиш мене.

Крилата му, във полет към мечтите,

разпервам силно с вяра несломена.

 

Цветът му бял нима не ти напомня

душата ми - невинно подарена?

В красивото дихание на спомен

превръщай любовта ни в споделеност.

 

И някога, останеш ли самотен,

изгубен в нощ с разплакана тревожност,

повикай този гълъб. Ще се върна,

дори да мислиш, че е невъзможно!

 

© Цветето Б. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??