Apr 4, 2013, 12:37 PM

Дори да си тръгна... 

  Poetry » Phylosophy
457 0 0

                             Дори да си тръгна

от този озъбен черно-сив свят,

спокоен ще съм,

че оставям след себе си нещо красиво...

Тази вечер

седемгодишната ми дъщеря

се възхити от залеза

и унесено с мен сподели го...

© Красимир Чернев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??