Jun 28, 2017, 2:59 PM  

Дори когато си при друг 

  Poetry » Love
1075 3 3

ДОРИ КОГАТО СИ ПРИ ДРУГ

 

Обичам те дори

когато си при друг.

Обичам те със страст –

в нощта си галещ звук.

 

Обичам те макар

да не обичаш мен.

Обичам те безкрай

през всеки божи ден.

 

Обичам те докрай

във всеки кратък миг.

Обичам те, но ти

не чуваш моя вик.

 

Обичам те с копнеж

на влюбен, смел хлапак.

Обичам те и тъй

ще е до края чак.

 

Обичам те дори

когато си при друг.

Обичам те така –

на себе си напук!

© Раммадан Л.К. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??