May 31, 2008, 12:44 PM

Дори тревите приспани 

  Poetry » Love
889 0 3

,,Дори тревите приспани,

будна само сянката

на любимия..."

               Аксиния Михайлова

... Който си отива

на зазоряване...

А

белите чаршафи

ще пазят спомена

за неговото тяло

и мириса

на червени рози -

букета,

който

той

ми

подари...

И

бялото

шампанско

остава

недопито

до

нощната

ми

лампа

все още...

Но...

събуждам се

и

всичко

е

било

неистинно,

а

само

в съня ми

вълшебно

съществуваше...

Lina Vira Assa Amy

© Евелина Аврамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??