Полека-лека, ей-така от въздуха
и даже без да има нужда от вода
дори най-закалената стомана
превръща се завинаги в ръжда.
С какво тогава аз да го бронирам
Сърцето воин, този рицар нов?
Измислих! Ще му подаря доспехи
направени от истинска Любов!
© Ангел Милев All rights reserved.
Ти си първият ми читател, който ме анализира по-задълбочено.