Jan 25, 2007, 3:46 PM

Достатъчно съм силна... (или може би не...) *  

  Poetry
864 1 3
Достатъчно съм силна,
за да ти докажа,че мога без тебе да живея...
Винаги съм казвала,че съм най-вече егоистка,
и дори без теб ще мога отново да се смея...

Достатъчно съм силна да се боря,
да се отделиш от мен и от живота мой.
Властта я имам за да смея да говоря
истината жалка пред живота твой...

Достатъчно съм силна да обичам
само себе си и да изграям в самота...
Всяка твоя дума пред теб с изкуство мога да отричам...
И да те залъгвам,че с обичта ти мога летя...

Достатъчно съм силна да ти кажа какво ли не...
На думите не вярвай безрезервно...това е само тест...
Ако научиш сърцето си любовта ми да чете...
ще знаеш,че безсилна съм да дишам без теб и днес...

© Александра Матеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??