May 11, 2013, 10:30 AM

Дребна гад 

  Poetry » Humour
541 0 3

Веднага щом се появи,

загризка стихчето ми?! Ясно-о-о...

ще пръсна с "Райд"-а за глупци,

та в сайта да ù стане тясно!

 

Учтиво клъвна ме: "О, виж,

нали съм твърде малка въшка,

ей тъй, за своя си престиж,

ухапах те, а ти изпъшка!"

 

Да, нагло хапе дребна гад,

завира се, където иска,

подскача, жили, пръска смрад

и радостна от туй се киска!

 

Ще смуче кръв, ще те яде

стръвнишки, за да ти е гадно;

спокойствието ще краде

на други, ставайки досадна!

 

Напръскай с "Райд"– хвърли я в шок,

така че да катапултира

от сайта с драматичен скок!

Пък после – гледай ù сеира!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Това не го вярвам, не мрат гадинките тъй- лес, щом и днес ги има и то безброй!!!
  • Е такова заглавие не се подминава! Забавно стихче, ама на тоя "Райт" му казват също "Стихнин".
  • Гадовете трябва да се трепят! И в прекия, и в преносния смисъл.
Random works
: ??:??