Apr 1, 2017, 11:22 PM

Другата 

  Poetry » Love
350 2 2

Такава съм, каквато ме заслужиш,
каквато сам накараш ме да бъда.
Ще живееш с това, което в мен пробудиш.
Останалото лесно мога да пропъдя.

 

В мен бушува страстната и нежната.
Като кафето мога да съм силна или слаба.
И сладост давам, но пазя и горчилката
за този, който първи ми я дава.

 

В теб метежно силно се разливам,
събуждам всяко спящо чувство в тебе.
Само ароматът ми те провокира
да потърсиш какво още мога да ти взема.

 

Такава съм, каквато ме направи,
ти изсипа захарта в кафето.
За другата в мен ме накара да забравя,
Дадено е всичко и всичко днес е взето.

© Ваня Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??