Nov 19, 2010, 2:07 PM

Другата в мен 

  Poetry » Love
1320 0 3

Другата в мен те презира,
 защото аз не мога.
Правилните думи тя винаги намира,
докато в мен тлее безмълвният огън.
Другата в мен те обича,
защото аз просто не мога,
тя мислите си всяка вечер съблича,
докато аз горя от тях като от огън.
Другата в мен може да се пази.
Защо аз не успявам?
Тя никога няма да лее сълзи,
докато аз в тях се удавям.
Другата в мен ще те мрази,
защото аз няма да мога,
тя никога няма да признае, че я боли,
докато аз ще изгарям от болка.

© Полина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??