Apr 7, 2008, 1:22 AM

Духовна слепота 

  Poetry » Other
507 0 1
Всичко пропадна в недрата,
потънаха грешници стари и зли.
Тревожно надолу гледа луната:
"Има ли още хора добри?"

А те намръщени, злобни
стенат и вият за сноп светлина.
Където я зърнат - изгарят
и потъват пак във тъма...

© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??