Духовно Гурбетчийство!?
Един ден, когато мен няма... вие не се тревожете,
Молете Богу и Благославяйки... Душата отпуснете!
Този човек на парите внимание не обръщаше.
Гурбетчийство за Духовно израстване превръщаше!?
Гладен... жаден и изморен Той само знания поглъщаше,
страдания и неуспехи в изкуство всичко превръщаше!
Едни се отдалечаваха от него, а други се възхищаваха,
Но Той грешника... знаеше и вярваше за "Новия свят"!?
Точно това го мотивираше и даде в живота му обрат,
След СЕБЕ си .... следа искаше на Децата си да остави.
На новомислеща Генерация основи... Той да постави!!!
© Маестро Митко Хаджиев All rights reserved.