22.01.2021 г., 23:02 ч.

Духовно Гурбетчийство! 

  Поезия » Друга
243 0 0

Духовно Гурбетчийство!?

 

Един ден, когато мен няма... вие не се тревожете,

Молете Богу и Благославяйки... Душата отпуснете!

Този човек на парите внимание не обръщаше.

Гурбетчийство за Духовно израстване превръщаше!?

 

Гладен... жаден и изморен Той само знания поглъщаше,

страдания и неуспехи в изкуство всичко превръщаше!

Едни се отдалечаваха от него, а други се възхищаваха,

 

Но Той грешника... знаеше и вярваше за "Новия свят"!?

Точно това го мотивираше и даде в живота му обрат,

След СЕБЕ си .... следа искаше на Децата си да остави.

На новомислеща Генерация основи... Той да постави!!!

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??