Dec 2, 2007, 1:27 PM

Духът на моята мечта 

  Poetry » Civilian
812 0 13
Духът на моята мечта обгръща
с лазурие атлазените вечери,
със нощите неонови загръща
на ирисите точиците звездни.
С мелодия среднощна и бездумна
врати разтваря в речните дъна,
застила бели камъчета с лунна,
от приказност сияйна, светлина.
През виолетови дихания на здрача
прелита кръговратно небесвода,
със цветната преливност на дъгата
припява с ангелите в хора...
Пребъдва ме с безбрежното във цяло
и слива ме с вълшебства необятни.
През призмата на тленното ми тяло
издига се във измерения безкрайни...

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??