Jun 4, 2007, 5:50 PM

Духът на Прометей 

  Poetry
699 0 1
 Ярка звезда на небосвода грей,
светлината и е мощна,
самият дух на Прометей.
Обгърнат от Сатурнов плащ,
пазител и среднощен страж,
той броди сред потайнствени пътеки,
любов и мъдрост в него в едно са слети.
Духът му е владетел на божествените царства,
а душата Висша Жрица на древни знания и тайнства.
Той е ключът към всички духовни двери
 и той ще ви отведе  отвъд всякакви предели.

© Аматерасу All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хей, хей, хей...
    май си спомни Прометей...
    Но звездите са потайни...
    имат си свои тайни...
    и пътищата им са...
    БЕЗКРАЙНИ...
Random works
: ??:??