Mar 12, 2010, 11:01 PM

Думи... 

  Poetry
543 0 0

Думи, думи, думи,

само с думи служим си.

А толкова ми е омръзнало

от онова, което в тях е скрито...

 

Не искам да говоря, да ти обяснявам,

някак си усещам, че невинаги успявам.

Понякога от думите като дете се плаша,

та те тъй често карат ме да плача...

 

Дори не мога със смисъл да напълня

думата, с която тебе да прегърна...

Но може би отдавна и не търся,

защото всичко, дето искам да ти кажа,

с очите си сега ще ти разкажа...

 

 

© Ивелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??