Диалог ли е това
или кървава корида?!
Със думи удряме,
убиваме, горим...
По тежки те са
от Хеопсовата пирамида.
Подтискат,
смазващо звучат,
стрелите целят
във сърцето право.
Отровата от нечии души
излива се без свян, направо!
И няма връщане назад -
та думата е хвърлен камък,
но пък съдбата в този свят
накрая взима тежък данък...
© Nina Toshich All rights reserved.