Sep 2, 2012, 4:14 PM

Думи 

  Poetry
383 0 0

ДУМИ

 

Не ни са нужни много думи -

те често звън са, празен звук,

понявга ни заливат с глуми,

а всеки иска да е чут.

 

Не ни са нужни празни думи,

не ни е нужда суета.

Любов е нужна помежду ни.

Любов и честност, топлота.

 

Не ми разказвай много пъти

за най-красивите неща,

две думи искам аз, но скъпи,

със тях да сещам обичта.

 

Не казвай ми с тез свидни думи

най-съкровените неща.

Щом обич има помежду ни -

без думи се разбира тя.

© Анка Келешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??