Aug 4, 2020, 10:01 PM

Думи 

  Poetry » Phylosophy
513 0 0

напред-назад, напред-назад
дебелата жена в басейна
се бори с хедоничен глад
напред-назад, напред-назад
ягуара в клетка два на три
своя стар пазач уби
напред-назад, напред-назад
мислите изписват сложни думи
и след това ги трия с гума

 

дебелата жена в морето
лежи върху водата лека
ягуара в джунглата на сянка
надушва бродещата самка
мисли с прости думи като бряг и птица,
дете, което плаче и към мене тича

© Малката Мис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??