Sep 24, 2010, 5:47 PM

Думи за теб (посветено) 

  Poetry » Love
3333 0 49

скромен дар за най-красивата жена...




На този ден аз искам да ти кажа,

с най - хубавите думи на света –

намерих Те, вълшебен мой Оазис,

съдба си ти, ветрецът тих, Съня!

 

Усмивката ти, мила щом изгрява,

изплувам сред житейското Море,

от бури ме закриляш и спасяваш,

щом стопли ме, омайната ти реч!   

 

Коси от свила ме погалват сякаш

и в плен съзирам Рая - в две очи,

когато те са тъжни, мойте плачат,

солено е в Душата, щом мълчиш!

 

И може би, защото съществуваш,

пак вярвам във човешкото добро,

красивото блести, ала не струва,

червив ли е отвътре, този плод!

 

На твоя ден, на датата рожденна,

сред многото и прелестни цветя,

аз моля се – в Сърцето да остане

букетчето ми... с влюбени Слова!

© Ангел Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??