May 18, 2010, 5:41 PM

Душа за продан 

  Poetry
552 0 0

Не съм като останалите -
аз съм просто различна
личност от кукличката,
с която си свикнал да бъдеш.
Дано имаш и план за това,
което ще се случи,
когато се превърна в твоя враг.
Тайните, които пазех,
са вече на повърхността.
Това никога няма да спре.

Някой си тръгва и не съм аз.
Отказваш да ме чуеш,
но се гледаме очи в очи.
Виждам го в погледа ти -
чудиш се коя съм аз.
Добре дошъл в свят на
преструвки и предателства.
Не се боя -
този път няма да те пусна
да си отидеш така.
Не съм поредната душа,
която смяташ за продан...

© Привидение Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??