Jul 1, 2015, 9:00 AM

Душата ми 

  Poetry » Phylosophy
533 0 4

 

Очите ти намерих бързо в мрака,

гласа ти чух, когато пак заплака.

Не можеш да си вечно силна,

особено при таз' съдба усилна...


Вярвай вечно в благодатта,

в любовта и най-вече в добрината,

а когато път към себе си изгубиш -

аз ще съм до теб насън, а и когато се събудиш!

~Десислава К.~

© Десислава Консулова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??