Очите ти намерих бързо в мрака,
гласа ти чух, когато пак заплака.
Не можеш да си вечно силна,
особено при таз' съдба усилна...
Вярвай вечно в благодатта,
в любовта и най-вече в добрината,
а когато път към себе си изгубиш -
аз ще съм до теб насън, а и когато се събудиш!
~Десислава К.~
© Десислава Консулова Всички права запазени