Mar 22, 2007, 9:34 PM

Душата ми... боли 

  Poetry
1175 0 8



Душата ми от спомени боли,
от мигове мечтани и... презряни.
Сърцето  ми от болката кърви,
оставящи във мен дълбоки рани.

Ранена съм, но нека не личи,
защото искам да живея.
Усмихвам се на хорските лъжи
и не преставам аз да пея.

Така пристъпвам горда през света,
презряла болката и тръпнещите рани.
Вървя и вярвам, че със доброта,
живот и светлина се бранят!

"Доброто ще спаси света!" -
повтарям и повтарям до подлуда.
Дано и хората го разберат!
Дано не е поредната заблуда!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??