Dec 31, 2005, 3:50 PM

ДУШАТА НА ДЕТЕ 

  Poetry
714 0 0

ДУШАТА НА ДЕТЕ

През топлите поляни на годините

пренесъл си душата на дете.

Запазил си сърцето и усмивката

и нещо повече, което

знаеш само ти.

Да имаш дар – за нея,

за любимата,
обичната
и милата,

закътала в очите си

единствено за тебе светлина.

 

 

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??