Sep 19, 2013, 6:01 PM

Душата на жената 

  Poetry » Humour
548 0 3

ДУШАТА НА ЖЕНАТА

 

Как да стигна до душата на жената,

Щом започва погледът ми от краката!?

Тя с душа е извисена –

Пътят време ми отнема.

И е толкава нагоре,

Че изкачването зор е.

 

Искам да вървя нататък

И маршрутът да е кратък.

Но доколкото умея,

Толкова и ще успея:

Щом омекнат ми крилата -

Там ще е душата!

           

05.04.13

© Динко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Е те на вас, мъжете, са ви слаби ангелите, как да я откриете пустата душа женска!!!
  • Ще я откриеш, след като си започнал търсенето... Поздрави, хареса ми и оценявам!
  • Леко закачливо Хареса ми.
Random works
: ??:??