Apr 11, 2015, 8:41 PM

Душевен разкош 

  Poetry » Love
640 0 1

Обичам пътя, който води към дома ни,

топлото огнище и уюта, който там цари,

обичам вечерята заедно да си приготвим

и поглед влюбен да си  разменим.

 

Всяка нощ ме изгаря горещото ти тяло,

усещам  ненаситна ти страст,

и знам никога не ще угасне,

би ме любил всеки час.

 

Знам, че съм твоята богиня,

и храмът на мечтите за нас сега е общ,

и душите се вълнуват и обичат,

и всичко тъне в разкош.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Стихотворение-изповед на щастливо влюбена жена.Една споделена обич и свърз! Амин!ваща двойката страст!Прекрасно. Нека все така да бъде!
    Бог щедро да ви възнагради и благослови в Най-светлата Възкресентска нощ за всички християни в света!
Random works
: ??:??