Oct 10, 2018, 10:20 PM

Душевно 

  Poetry
250 0 0

днес световен ден
е за психично здраве -
любвеозарен

 

днес всемирен ден
е за душевно здраве -
БОГОсътворен

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??