May 20, 2007, 12:10 PM

Душевно пространство(миниатюра) 

  Poetry
658 0 0
Душевно пространство

Земя-Небе.
Човек и Бог.
Вяра и Любов.

© Мариела Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??