Oct 13, 2009, 1:56 PM

Два свята 6 

  Poetry
540 0 1


Два свята 6

Живеем във света на Били -
със Windows-и сме - няма спор,
живеем с месинджъри "мили"
в световния VOIP-затвор!

Живеем във света на някой
и никои сме  - няма спор,
живеем във света на мрака,
владян от медиен терор!

Живеем във света на робство,
свободни - само по паспорт,
пърдим в капризи и удобство,
и в глупости от тоя сорт!

Живеем във Света на Бога
и праведни сме - няма спор,
лежим в широката "дорога"
да избегнем хули и позор!


Живеем във Света на Някой
и Негови сме - няма спор,
но сипваме ли Сол връз мрака,
или сме блудкав таратор?

Живеем във Света без робство,
свободни - с Кръстния паспорт,
а роби на капризи и удобство
и в плътщини от тоя сорт!

10. 10. 2009 г

Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??