Nov 19, 2005, 9:39 PM

Двама 

  Poetry
972 0 4
Д В А М А

Понякога си мисля, че си сьн.
Видение от моите мечти.
Защо не си до мене всеки ден?
Сама сьм и ужасно ми тежи!

Приятел тьрси всяко същество.
В живота винаги са нужни двама.
Дали е за добро или за зло...
самотен ли си - всичко е измама!

Не може да те стопли празен дом,
макар и скьпо,и луксозно обзаведен.
И музиката ще е само жален стон,
когато сам ще трябва да запееш.

Ала какво богатство е мигьт,когато
очакваш някой да се прибере!
И с искренна целувка на вратата,
любов разпалва в твоето сьрце!

Ела и остани сьс мен,не си отивай!
Ти сьщо искаш го - не се плаши!
В живота всичко ще си поделиме...
Не искам да оставаме сами!


11.12.2004

© Павлина Драгова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??