Feb 14, 2012, 6:36 PM

Двама... 

  Poetry
402 0 0

Двама...

Двойка влюбени...

Две тела, покриващи се

страстно, грубо, мръсно, да!...

 

Най-красивото ръкописно "Д"

винаги изисква взаимност.

© Мартин Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??